090978.org - A weblog about developing umbraco - an open source .NET based Content Management Platform, written by Niels Hartvig. Click here to get back to the frontpage of the weblog

12.09.2003
Sov sødt og trygt... Permanent link to this post with (0 comments )


En sund, rask og smuk lille engel som sover roligt, smiler sødt, kan række tunge af far og kan vise temperament når det gør ondt at sluge luft... Kan man overhovedet ønske sig mere...

0 Comment(s)...


12.08.2003
Hello World Permanent link to this post with (0 comments )Mini Hartvig født den 7. december kl. 13.02. Han er fantastisk, den smukkeste og skønneste. Nu går jeg ind og får noget søvn.

KH
Verdens lykkeligste far!

0 Comment(s)...


12.03.2003
Usability i umbraco Permanent link to this post with (0 comments )

Så er arbejdet med at undersøge og forbedre usability i umbraco gået i gang. To fantastiske piger (heraf den ene min storesøster) fra IT-Universitetet har valgt at bruge den næste måneds tid på at interviewe, videofilme, teste, kigge på mockups og meget andet. Alt sammen for at ende med at skrive en rapport om Usability'ens Sande Tilstand i umbraco - spændende bliver det.

Efter brief fra de kloge hoveder er jeg begyndt at lave mock-ups af hjælpe- og start skærmbilleder i umbraco, samt at lave en top-bjælke med knapper og genveje. Selvom den kun er en mock-up som ikke virker i praksis, er det utroligt at kunne se hvor åbenlyst bedre det bliver.

I disse dage er de ude hos brugere af umbraco og i dag var de hos Dansk Golf Union, hvor de bl.a. også testede ovennævnte. Det bliver lidt af en julegave, den rapport de ender med at skrive - fantastisk :-)

0 Comment(s)...


Nyt ord Permanent link to this post with (0 comments )

Jeg har lært et nyt ord i dag - "forventningsstyring". Fantastisk - hovedet på sømmet omkring hvad jeg skal arbejde med i den kommende tid... udover et lille barn selvfølgelig :-))))

0 Comment(s)...


Næstved Kommune - Weblogs Permanent link to this post with (0 comments )

Næstved Kommunes nye website har weblogs for ansatte i Næstved kommune. Spændende at følge om det vil blive brugt. Indtil videre er det en skam, at det kun er en af udviklerne fra firmaet bag websiten som har oprettet en weblog.

0 Comment(s)...


12.02.2003
Arrangement: umbraco for udviklere Permanent link to this post with (0 comments )

umbraco: Arrangement for udviklere. Uhu - så er jeg på vej til at blive rigtig corporate! Jeg prøver at stable et arrangement for udviklere som vil vide mere/prøve/lege med umbraco på benene. Det kommer nok til at foregå i januar og du kan læse mere på den corporate-blog.

0 Comment(s)...
Older stuff here...

empty gif for design I love umbraco... Click here to go to the developer site

More banners here...


To the weblog frontpage
Email / Contact info
umbraco - my company
Call me through Skype
Blog archive
RSS Feed RSS Feed

commonme.org
publicMIND
urgent.dk
asynkron
Hr. Röser
Interbreed
OpenLife
Loudthinking
BlogBot.dkTim O'Reilly - and his books
steve mcconnel
joel spolsky
steve jobs
bruce eckel


Blogger for peace - support the opposition against the USA war for oil

This work is licensed under a Creative Commons License

empty gif for design
empty gif for design empty gif for design empty gif for design